لاراول پیست؟
لاراول( Laravel ) یکی از چهار چوب ها یا فریم ورک های زبان PHP است. که توسط Taylor Otwell توسعه داده شد .
و برای توسعه دادن اپلیکیشن های وب در نظر گرفته شده است و بر اساس MVC کار می کند.
لاراول،نوشتن برنامه های کاربردی تحت وب با زبان PHP را سادهتر می نماید .و کمک تاثیر گذاری برای انجام پروژه های PHP و توسعه آسان آنها می کند.
لاراول بر روی اجزای مختلف فریم ورک symfony ساخته شده است. و به برنامه ،پایهای بزرگ از کد های مورد اعتماد و تست شده می دهد.
لاراول بوسیله ی آسان تر کردن کارهای معمول مانند احراز هویت، روتینگ، sessionها ، کار با بانکهای اطلاعاتی و … که در اکثر پروژه های تحت وب استفاده میشوند، مشکلات بوجود آمده از توسعه را هم برای توسعه دهنده و هم برای کارفرما کاهش می دهد.
لاراول، سیمفونی، کیک پی اچ پی و کد ایگنایتر چهار یک از محبوب ترین فریم ورک های PHP هستند. که بررسی میزان محبوبیت آنها در گوگل ترند نشان دهنده ی رشد روز افزون لاراول است.
سال ۲۰۱۱، انجمن PHP شاهد انبوهی از رقابتها بر سر ساخت فریمورک بوده است. کنفرانس های PHP از طراحان مختلف تشکیل شده بود .که در رابطه با معرفی فریم ورکهای خود با هم در رقابت بودند. فریمورک لاراول حاصل این رقابتها بود.
نسخه ی آزمایشی لاراول، در ژوئن سال ۲۰۱۱ عرضه شد.و نسخه ۱ آن نیز در همان ماه در دسترس عموم قرار گرفت.
لاراول دارای امکانات و مزیت هایی است که قطعا بر سرعت پیشرفت پروژهها تاثیر میگذارد:
Service Container: به عنوان یک ابزار قوی وابستگی بین کلاسها را مدیریت میکند.
Queues : تعریف صف در لاراول، این امکان را بوجود می آورد تا در انجام کار هایی که زمان زیادی نیاز دارند فاصله ایجاد کنید . و درباره ی زمان عملی کردن آن، بعدا تصمیمگیری کنید.
Events: در لاراول، شما به آسانی میتوانید بر روی هر رخدادی که در اپلیکیشن شما رخ میدهد نظارت داشته باشید و ریشه خطاها را در زمان کمتری پیدا کنید.
رابط کاربری : شاخص ترین ویژگی لاراول، رابط و محیط کاربری راحت این فریم ورک است. این رابط کاربری علاوه بر امکاناتی که در اختیار شما می گذارد، تاثیر زیادی بر آسانی و سرعت انجام کار ها دارد.
ما در این مقاله سعی در معرفی خلاصه و کاربردی فریم ورک لاراول برای شناخت بیشتر شما برای یادگیری و استفاده از آن را داشتیم .